Νέο άλμπουμ για τους παλαίμαχους Acid Death

Τρία σχεδόν χρόνια πέρασαν από την κυκλοφορία του επιτυχημένου Hall Of Mirrors το Σεπτέμβρη του 2015, επακολούθησαν οι επανακυκλοφορίες των Pieces Of Mankind και Random’s Manifest το Μάρτη του 2016 καθώς και η για πρώτη φορά κυκλοφορία σε φυσική μορφή μετά από 25 χρόνια του πρώτου “χαμένου” album Balance Of Power του 1992 το Μάρτη του 2017 και η μπάντα είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα.

Η σύνθεση και η προ-παραγωγή του υλικού για το επόμενο, 6ο album, 8η επίσημη κυκλοφορία, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και είναι έτοιμοι να μπουν στα Devasoundz Studios για τις ηχογραφήσεις του στις 14 Απρίλη 2018. Ο γνωστός Fotis Benardo (SiXforNinE) θα είναι για άλλη μια φορά ο μηχανικός ήχου. Ο (πιο πιθανός) τίτλος του album: Primal Energies.

Συμφωνα με το πλάνο της μπάντας οι ηχογραφήσεις μίξη και mastering θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Αυγούστου και το album θα είναι σε κυκλοφορία το Φθινόπωρο του 2018 από τη 7hard/ 7us media group (www.7hard.de & www.sevenus.de)

Θα υπάρξουν πολλές και ενδιαφέρουσες εξελίξεις σχετικά με το album το επόμενο διάστημα. Μείνετε συντονισμένοι!

We love / live rock music – heavy metal music. We want to support the greek rock/metal scene – we want to support the rock/metal scene around the world. If you need support, send us info about your band at headbangers.gr@gmail.com

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 656 other subscribers

More Stories
Need For Speed Is Back Baby
%d bloggers like this: