Οι Metallica ερμηνεύουν Celtic Frost

Ο Rob Trujillo και ο Kirk Hammett των Metallica απέδωσαν φόρο τιμής στους Celtic Frost ερμηνεύοντας σε μια συναυλία τους στη Γενεύη, το κλασικό κομμάτι της Σουηδικής Metal μπάντας,  το Procreation Of The Wicked  το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 1984 με το album Morbid Tales.

Ο Trujillo αφιέρωσε το τραγούδι στον μπασίστα των Celtic Frost Martin Eric Ain, ο οποίος πέθανε το 2017 σε ηλικία 50 ετών έπειτα από καρδιακή ανακοπή.

Οι  Celtic Frost σχηματίστηκαν στη Ζυρίχη το 1982 από τους  Thomas Gabriel Fischer και Martin Eric Ain  των πρωτοπόρων του black metal, Hellhammer, κυκλοφορώντας μια σειρά από κλασικά άλμπουμ στη δεκαετία του ’80, συμπεριλαμβανομένων των Morbid Tales, του Mega Therion και του The Pandemonium. Διαλύθηκαν για πρώτη το 1993, και επανενώθηκαν  το 2001. Τελικά διαλύθηκαν οριστικά το 2008 έχοντας δώσει τις τελευταίες συναυλίες τους τον Οκτώβριο του 2007 στο Μεξικό.

Στην περιοδεία  WorldLive είδαμε τους  Metallica και κυρίως οι Trujillo και Hammett να ερμηνεύουν διάφορα κλασικά τραγούδια, τα οποία μαλιστά  έχουν συνδέσει και με τις πόλεις  που έχουν παίξει, όπως το War Pigs των Black Sabbath στο Μπέρμιγχαμ, το Runnin ‘s The Devil των Van Halen στην Πασαντίνα  στην Pasadena και το Don’t Look Back In Anger των  Oasis’ στο Μάντσεστερ.

Headbangers Team
Headbangers Teamhttps://www.headbangers.gr/
We love / live rock music - heavy metal music. We want to support the greek rock/metal scene - we want to support the rock/metal scene around the world. If you need support, send us info about your band at [email protected]

Related Articles

Latest Posts

GIVE US YOUR EMAIL ADDRESS.
BE FIRST TO KNOW ALL THE NEWS.
WE PROMISE NO SPAM \m/