Ο κιθαρίστας MARCO ‘MAKRO’ RIVAO των SAMAEL αφήνει την μπάντα

Ο κιθαρίστας του SAMAEL Marco “Makro” Rivao αποφάσισε να αφήσει την μπάντα και “να κάνει κάτι διαφορετικό”. Από τώρα και στο εξής, ο μπασίστας Thomas “Drop” Betrisey θα αναλάβει τα καθήκοντα κιθάρας στην ελβετική industrial μηχανή και ο νέος μπασίστας θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ο Rivao σε δήλωση που έκανε είπε: «Όπως μερικοί από εσάς ίσως γνωρίζετε, έχω περάσει τα τελευταία 16 χρόνια παίζοντας κιθάρα για τους SAMAEL. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, είχα την ευκαιρία να συναντήσω πολλούς υπέροχους ανθρώπους / οπαδούς, οι οποίοι σε ορισμένες περιπτώσεις μετατράπηκαν σε φίλους.

“Είμαι μεγάλος οπαδός του “Passage”, του “Rebellion” και του “Ceremony Of Opposites”και όταν έλαβα το τηλεφώνημα το 2002 από την μπάντα ρωτώντας με αν ήθελα να ενταχθώ στο συγκρότημα, ένιωσα μεγάλη τιμή και την ευκαιρία να ζήσω από τη μουσική. Όλοι μαζί, έχουμε μοιραστεί πολλές καλές στιγμές και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς για το γεγονός ότι κάνατε αυτές τις στιγμές πραγματικά υπέροχες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Vorph και Xy για την ευκαιρία που μου προσφέρθηκε.

Τώρα είναι καιρός να κάνω κάτι διαφορετικό και έτσι αφήνω τους SAMAEL

Ευχαριστώ και πάλι όλους εσάς που κάνατε τα περασμένα χρόνια ένα τόσο σπουδαίο ταξίδι με τους SAMAEL!”

Το τελευταίο άλμπουμ των SAMAEL, “Hegemony“, κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο μέσω της Napalm Records.

We love / live rock music – heavy metal music. We want to support the greek rock/metal scene – we want to support the rock/metal scene around the world. If you need support, send us info about your band at [email protected]

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 635 other subscribers

More Stories
…AND OCEANS – “Five of Swords”
%d bloggers like this: