Οι GENTIHAA στην Symmetric Records (GR Text)

Είναι μεγάλη χαρά μας να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με τη νέα και πολλά υποσχόμενη 

Dark Metal μπάντα από την Αθήνα, των GENTIHAA! 

Το συγκρότημα, που ήταν γνωστό ως “Enochian” και στη συνέχεια μετονομάστηκε σε “Collision Zero“, είναι το «πνευματικό παιδί» του κιθαρίστα / συνθέτη GeorgeValgran” Γιαννόπουλου που ξεκίνησε να συνεργάζεται με τον παραγωγό Bob Katsionis το 2009 όπου κυκλοφόρησαν δύο EPs και έκαναν κάποιες αξιόλογες ζωντανές εμφανίσεις πριν κάνουν μια παύση στη συνεργασία τους.

 Το 2017, ο Valgran αναμόρφωσε το συγκρότημα με την προσθήκη του ταλαντούχου τραγουδιστή Andre Boutos (Sonata Antarctica / Project Theory) που έδωσε μια πιο μελωδική και διαφορετική όψη στα «διαβολικά» riffs του, καθώς και του drummer Merenhor (Diablery), του μπασίστα Beheaal (Memorain) και του lead κιθαρίστα Ros Dracul.

 Το πλήρες lineup μπήκε το Sound Symmetry Studio για να ηχογραφήσει το ντεμπούτο άλμπουμ τους Reverse Entropy.

 Την παραγωγή έκανε ο Bob Katsionis στο Studio Sound symmetry, το mixing και το mastering ο Fotis Benardo στο Devasoundz Studio. Το “Reverse Entropy” αναμιγνύει το extreme και το melodic metal, ισορροπώντας ανάμεσα στα σκοτεινά riffs, τα brutal φωνητικά με συμφωνικές ορχηστρικές ρυθμίσεις, και ατμοσφαιρικά μέρη, δίνοντας ένα τελικό αποτέλεσμα που πολύ δύσκολα μπορεί να καταταχθεί σε οποιοδήποτε παραδοσιακό είδος της Heavy Metal μουσικής.

 Στιχουργικά, o τραγουδιστής André βρίσκει μια καλά κρυμμένη ιστορία που διαπραγματεύεται τη ζωή 8 τυχαίων ανθρώπων που με τη βοήθεια 8 χαπιών αποκτούν «υπερδυνάμεις» που του επιτρέπουν να δουν την επερχόμενη καταστροφή της Γης και να την αποτρέψουν.

Track list

 1. Serum

2. Empathy

3. Vision

4. Metamorphosis

5. Alpha

6. Beyond

7. Command*

8. Mastery

9. Singularity*

* Στα τραγούδια “Command” και “Singularity” τραγουδάει ο Tom Englund, η φωνή των Σουηδών dark metal masters, Evergrey.

 Πλήκτρα παίζει ο Bob Katsionis.

 Το artwork είναι χειροποίητο από τον σχεδιαστή Βαγγέλη Πέτικα / Revolver Design  (Grand Magus, Nightrage, SixForNine, Nightstalker κλπ)

 

Το “Reverse Entropy” είναι διαθέσιμο μόνο μέσω της σελίδας Bandcamp της μπάντας σε ψηφιακή μορφή και σε μορφή CD στις 23 Σεπτεμβρίου πριν φτάσει στα web stores και στις υπηρεσίες streaming.

 

BC page:  https://gentihaa.bandcamp.com/

FB page:   https://www.facebook.com/gentihaa/

Headbangers Team
Headbangers Teamhttps://www.headbangers.gr/
We love / live rock music - heavy metal music. We want to support the greek rock/metal scene - we want to support the rock/metal scene around the world. If you need support, send us info about your band at [email protected]

Related Articles

Latest Posts

GIVE US YOUR EMAIL ADDRESS.
BE FIRST TO KNOW ALL THE NEWS.
WE PROMISE NO SPAM \m/