Συνέντευξη ANFO

Πριν από μερικές ημέρες είχαμε την τύχη να μιλήσουμε με μια από τις σημαντικότερες μπάντες τη ελληνικής Punk Rock σκηνής, τους ANFO.

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε σε έναν πολύ ωραίο χώρο εμπρός από ττο «ΕΜΠΡΟΣ», όπου μιλήσαμε για τη μουσική, για τα μελλοντικά σχέδια τους, για την ιστορία τους και την θεματολογία τους, για την πολιτική, την κοινωνία κλπ, και αυτό είναι κάτι που στο βγάζουν όλα τα μέλη της μπάντας, μιας και όλοι τους εκτός από πολύ καλοί μουσικοί, είναι και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι, με άποψη για την κοινωνία, την πολιτική, τον συνάνθρωπο κλπ.

Είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε και μια πρόβα τους, όπου πραγματικά νιώσαμε ότι ήμασταν σε κανονικό live, και αυτό που μας άρεσε ήταν το πόσο αφοσιωμένοι είναι σε αυτό που κάνουν.

Με τους ANFO έπεται συνέχεια και από εμάς αλλά σίγουρα και από την ίδια την μπάντα…

Related Articles

TESTAMENT Bassist STEVE DI GIORGIO Featured On Metal Jacket Magazine’s Podcast, Talking Testament, Death, Act Of Denial, Sadus, Covid-19 + More!

Just recently Croatian Metal Jacket Magazine conducted a long, interesting and also funny interview with the fretless guru STEVE DI GIORGIO, talking about Testament,...

Project Renegade is interviewed by Headbangers.gr

https://www.youtube.com/watch?v=QLo4F_HaAZE&feature=youtu.be Headbangers is interviewing Project Renegade The interview took place at Headbangers headquarters at Marousi Inquisitor George Pantool Post production W.A.L.T Productions Production vault9.com Marousi Offices 179 Kifisias str., 15124...

GENTIHAA is interviewed by Headbangers.gr

https://www.youtube.com/watch?v=w2R5yxADjAQ&feature=youtu.be

Latest Posts

GIVE US YOUR EMAIL ADDRESS.
BE FIRST TO KNOW ALL THE NEWS.
WE PROMISE NO SPAM \m/