Project Theory Release Date (GR TEXT)

Η NuMetal/Metalcore μπάντα “Project Theory” από την Θεσσαλονίκη ανακοινώνει την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τους άλμπουμ με τίτλο “Blood And Loyalty” το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου 2020 μέσω της Infinity entertainment Group.

Η ηχογράφηση και η μίξη του δίσκου έγινε στο Valve Studio της Θεσσαλονίκης με τον Στράτο Καραγιαννίδη (W.A.N.T.E.D., Gus G, Silvernite). Η διαδικασία του mastering έγινε από τον αμερικανό Steve Nagasaki.

Μαζί με το release του δίσκου την ίδια μέρα η μπάντα θα κυκλοφορήσει το τέταρτο video clip από τον επερχόμενο δίσκο με τίτλο “Fate”, η παραγωγή του video clip έγινε από τον Bob Katsioni (ex-Firewind,Outloud).

Οι Project Theory θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσους βοήθησαν προκειμένου να ολοκληρωθεί το νέο τους άλμπουμ και να ενημερώσουν ότι σύμφωνα με την όλη κατάσταση του convid-19 στην χώρα μας θα προσπαθήσουν να προσαρμόσουν και να προωθήσουν ανάλογα τον δίσκο μέσα στην νέα σεζόν 2020-2021.

Blood And Loyalty setlist:

  1. Until It’s Time
  2. Clown Festival
  3. Lucid Dreaming
  4. The Way We Follow
  5. Blood And Loyalty
  6. False Alarm (feat. Alkis Kehagias from Memfis, Psycho Choke)
  7. Never Let You Down
  8. Into The Black
  9. Primal Call
  10. Fate

More Info:

We love / live rock music – heavy metal music. We want to support the greek rock/metal scene – we want to support the rock/metal scene around the world. If you need support, send us info about your band at [email protected]

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 622 other subscribers

More Stories
New Ebonivory single/video ‘Introvection’ out now!
%d bloggers like this: