Οι Zeke για πρώτη φορά στην Ελλάδα! (GR text)

H Punk ‘n’ Loud Records παρουσιαζει τους θρύλους του speed rock ’n’ roll, Zeke άπο τις Η.Π.Α.! Η μπάντα που μπορεί να παίξει αυτό το μοναδικά βρώμικο και ταχύτατο hardcore punk ’n’ roll (ή πόλυ απλά Motorhead on speed), θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στα χρονικά μπροστά στο ελληνικό κοινό μετά απο 26 χρόνια ιστορίας.

Οι Zeke για πρώτη φορά στην Ελλάδα Special guests: Green Goblins + 32 Bastards Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι, Αθήνα)

Τραγούδια όπως τα “Twisted“, “Flat Track“, “Chinatown“, “302 Cubic Inch V8 Powered Blues“, “Main Line“, “Mountain Man“, “Zeke You“, “Let’s Get Drugs“, “Death Alley” και πολλά άλλα θα ακουστούν (τα περισσότερα non stop!) για πρώτη φορά ζωντανά στην Αθήνα!

Δημιούργηθηκαν το 1992 στο Σιάτλ της Ουάσιγκτον. Έκτοτε έχουν πραγματοποιήσει εκατοντάδες συναυλίες σε ολον τον κόσμο, πράγμα που πιστώνεται στη σκηνική παρουσία τους και την απίστευτη ενέργεια που δίνουν όταν βρίσκονται πάνω στο σανίδι. Έχουν πραγματοποιήσει περιοδείες με μπάντες οπως οι DOA, Supersuckers, Voodoo Glow Skulls, Nashville Pussy και πιο πρόσφατα, το καλοκαίρι του 2018, με τους Weedeater.

Ο τρόπος και η ταχύτητα με την οποια παίζει κιθάρα ο Blind Marky (κιθάρα – φωνητικά) είναι πραγματικά συγκλονιστικός, και σε αφήνει με το σαγόνι ανοιχτό! Το σημερινό line-up συμπληρώνει ο original μπασίστας Kurt Colfelt, ο Dayne Porras (τύμπανα) και η σχετικά πρόσφατη προσθήκη του δεύτερου κιθαρίστα Kyle Whitefoot, που συμπληρώνει το καρέ.

Στο ενεργητικό τους έχουν 6 studio albums και 8 ακόμη κυκλοφορίες οπως το 7″split με τους Disfear και το αντίστοιχο με τους Peter Pan Speedrock. Albums όπως τα “Kicked in the Teeth” (1998, Epitaph Rec.) και “Dirty Sanchez” (2000, Epitaph Rec.) έχουν αφήσει ιστορία στην αμερικάνικη hardcore punk σκήνη, ενώ το πιο πρόσφατο “Hellbender” που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο μέσω της Relapse Records, παρουσιάζει τη μπάντα, πιο γκαζωμένη από ποτέ, δείγμα άλλωστε του τι θα ακολουθήσει στο live της Αθήνας!

Μπορείτε να φανταστείτε το “Shout it out Loud” παιγμένο από τους Zeke; Τo Σάββατο 24 Νοεμβρίου στην Άθηνα (προτελευταίο live της δεύτερης ευρωπαικής τους περιοδεια για το 2018), όλες οι απαντήσεις θα δοθούν επί σκηνής!

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι Green Goblins από την Κατερίνη, μια μπάντα που υπάρχει εδώ και 15 χρόνια, χάρη στην επιρροή των Zeke, και ίσως η καταλληλότερη εγχώρια προσθήκη στην συγκεκριμένη συναυλία, ενώ την βραδιά θα ανοίξουν οι Πατρινοί 32 Bastards, μια rock ’n’ roll / punk μπάντα, δημιουργημένη μόλις το 2015, με ιδιαίτερο ήχο, απόρροια του συνδυασμού των ετερόκληρων επιρροών των μελών της.

Ετοιμαστείτε για μια Punk ‘n’ Loud βραδιά που θα σας μείνει αξεχαστη!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
• 15€ (προπώληση)
• 18€ (ταμείο)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Rhythm Records (Εμ. Μπενάκη 74, Αθήνα, τηλ.: 210 3841550, www.rhythmrecords.gr )
Syd Records (Πρωτογένους 13, Ψυρρή, Αθήνα, τηλ.: 210 3218373, www.sydrecords.com )
Uncle Chroni’s Tattoo & Body Piercing (Φανερωμένης 7, Χολαργός, τηλ.: 2114007736 – www.unclechronis.com)

LINKS:
• Zeke: www.zekeyou.com | www.facebook.com/zeketheband
• Green Goblins: www.facebook.com/thegreengoblinsgr
• 32 Bastards: www.facebook.com/32bastards
• Punk ‘n’ Loud: www.facebook.com/punknloud
• 3P Lab: www.facebook.com/3plabgr
• Temple Athens: www.thetemple.gr | www.facebook.com/templeliveclub

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
• Website: http://thetemple.gr
• FB: www.facebook.com/templeliveclub
• Τηλ.: +30 210 3468523
• E-mail: stathis@thetemple.gr, jim@thetemple.gr

We love / live rock music – heavy metal music. We want to support the greek rock/metal scene – we want to support the rock/metal scene around the world. If you need support, send us info about your band at headbangers.gr@gmail.com

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 635 other subscribers

More Stories
EN MINOR release first new track ‘Blue’
%d bloggers like this: