Οι Time Collapse, New Past και Egoera ζωντανά στο BUMS!

Οι Time Collapse, οι New Past και οι Egoera μοιράζονται την σκηνή του BUMS το Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018 για μια ιδιαίτερη progressive / post βραδιά!

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1948140108633886/

Time Collapse
Οι Time Collapse είναι ένα μοντέρνο progressive σχήμα με έδρα την Αθήνα, το οποίο ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2014 από τους Χρήστο Cahill Πολίτη (Φωνητικά-Κιθάρα), Νίκο Λεκάνη (Κιθάρα), Σταύρο Μαρίνο (Πλήκτρα – Sound Design), Γιάννη Κιούση (Μπάσο). Το line up της μπάντας έκλεισε με την προσθήκη του Μπάμπη Αμοιρίδη (Drums), ο οποίος μπήκε στη μπάντα τον Φεβρουάριο του 2015. Έκτοτε, οι Time Collapse ασχολούνται αποκλειστικά με την δημιουργία δικού τους υλικού με σκοπό την κυκλοφορία μιας σειράς από EPs και LPs. Ο ήχος τους είναι επηρεασμένος τόσο από συγκροτήματα της σύγχρονης Progressive Rock/Metal σκηνής (Tool, Opeth, Haken, Perfect Circle, Porcupine Tree κ.α.), όσο και από Progressive Rock συγκροτήματα της δεκατίας του 70 (Rush, Camel, Eloy, King Crimson κ.α.).

Το Μάρτιο του 2015, οι Time Collapse μπήκαν στο στούντιο για την ηχογράφηση του πρώτου τους δίσκου με όνομα “Night to Day”. Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering του δίσκου έλαβε χώρα στο στούντιο SoundAbuseProduction, υπό την επιμέλεια του Psy Con (session κιθαρίσταs των SepticFlesh και ιδρυτικό μέλος της Industrial Metal μπάντας Nyne). Μετά από μια σειρά απρόοπτων καθυστερήσεων λόγω βεβαρημένου προγράμματος των μελών, τον Δεκέμβρη του 2016 ολοκληρώθηκε η διαδικασία παραγωγής του δίσκου, ενώ η digital κυκλοφορία του δίσκου πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαρτίου του 2017.

E-mail: timecollapseband@gmail.com
Bandcamp: https://timecollapseofficial.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/pg/TimeCollapseOfficial/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCf0ScJyAdD3ke56TQluKjTQ

 

New Past
Οι New Past σχηματίστηκαν το 2013 σαν ένα instrumental progressive rock σχήμα. Μετά από 3 χρόνια αλλαγών στη σύνθεσή τους, αποκτούν φωνή και μπαίνουν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο “State of Falling”.

Η επόμενη χρονιά μπαίνει δυναμικά για τους New Past, μιας και δείγματα του δίσκου ακούγονται σε ραδιόφωνο και social media. Η συμμετοχή τους σε συναυλίες και φεστιβάλ εντείνονται, ενώ τον Δεκέμβρη κυκλοφορεί και επίσημα το ντεμπούτο τους, λαμβάνοντας πολλά θετικά σχόλια από τον Τύπο.

Μετά και από την παρουσίασή του “State of Falling” στις αρχές του 2018, το κουαρτέτο από την Αθήνα συνεχίζει τη δυναμική παρουσία του σε μικρές και μεγαλύτερες σκηνές, κερδίζοντας όλο ένα και περισσότερους οπαδούς.

E-mail: newpast.band@gmail.com
Bandcamp: https://newpast.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/NewPast.band/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCs3x5B1Yg2zpHYp7XbJnU5Q?

 

Egoera
Οι Egoera είναι μία 3-μελής instrumental rock μπάντα με στοιχεία από την post rock σκηνή. Δημιουργήθηκαν το 2013 και έχουν έδρα την Αθήνα. Από τότε έχουν κυκλοφορήσει ένα demo δύο κομματιών και το single κομμάτι τους “Virtues” συνοδευόμενο από το επίσημο βίντεο κλιπ του. Αυτόν τον καιρό, ετοιμάζονται να ηχογραφήσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους.

Instagram: https://instagram.com/egoeraband
Bandcamp: https://egoera.bandcamp.com
Facebook: https://facebook.com/egoeratheband
YouTube: https://youtube.com/user/egoeratheband

Διεύθυνση: Ακαδημίας 98-100
Είσοδος: 5€ (με μπύρα)
Πόρτες: 21:00

We love / live rock music – heavy metal music. We want to support the greek rock/metal scene – we want to support the rock/metal scene around the world. If you need support, send us info about your band at headbangers.gr@gmail.com

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 654 other subscribers

More Stories
Νέο videoclip για τους Morbid Angel με τίτλο “Garden of Disdained”
%d bloggers like this: