Ο GUS G. για την αντικατάσταση του στην μπάντα του OZZY

Ο κιθαρίστας Gus G, γνωστός και ως ο Έλληνας κθαρίστας του Ozzy (κος Κώστας Καραμητρούδης από την Θεσσαλονίκη), ξεκίνησε τη σόλο του καριέρα το 2013, ενώ είναι μέλος των Firewind από το 1998.

Ήταν επίσης κιθαρίστας του Ozzy από το 2009 έως το 2017, αλλά αντικαταστάθηκε από τον παλιό συνεργάτη του Ozzy και κιθαρίστα των Black Label Society  κο Zakk Wylde.

Ο Gus λέει τώρα ότι, ενώ καταλαβαίνει ότι ο Ozzy είχε πολλά στο μυαλό του τα τελευταία χρόνια, κουράστηκε να περιμένει να κάνει κάποια περιοδεία ή ακόμα και κάποια δουλειά στο στούντιο. Ο Gus προσθέτει ότι η αποχώρηση ήταν λίγο ανακουφιστική γιατί δεν έβλεπε πραγματικά μεγάλο μέλλον στο συγκρότημα. Ο Ozzy δεν έχει βγάλει άλμπουμ  μετά το Scream το 2010 και έκτοτε ήταν συνεχώς σε μία φάση ότι πρέπει να κάνει κάτι για αυτό, χωρίς όμως να συμβαίνει. Οπότε η απογοήτευση του Gus είναι αν μη τι άλλο κατανοητή.

Δεν έβλεπα κάτι στο μέλλον

Πιο συγκεκριμένα ο Gus ανέφερε:

“Ειλικρινά, αισθάνθηκα ανακουφισμένος, γιατί πλέον είχα κουραστεί να περιμένω όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς να  ακούω τίποτα για πιθανές περιοδείες ή άλμπουμ. Φυσικά, ο Ozzy ήταν πολύ απασχολημένος με τους Black Sabbath και το καταλαβαίνω αυτό. Αλλά από την άλλη πάντα υπήρχαν και διάφορα One Off show του Ozzy στα οποία έπρεπε πάντα να βρίσκω τον τρόπο να είμαι διαθέσιμος. Αλλά αυτό που πραγματικά ήθελα δεν υπήρξε ποτέ … Ένιωσα σαν να υπήρχε ένα όχι … Δεν έβλεπα κάτι στο μέλλον.

Έτσι, όσο και να ήθελα  να είμαι σε αυτή τη μπάντα και να δουλεύω με τον Ozzy, κατά κάποιον τρόπο, ήταν ένα αδιέξοδο για μένα. Φυσικά, τώρα θα γυρίσει ξανά σε μια μεγάλη περιοδεία και θα κάνει τον αποχαιρετισμό του, και αυτό είναι σπουδαίο γι ‘αυτόν, αλλά δεν ήταν δημιουργικό για μένα. ”

Ο Gus G, έχει παίξει επίσης με τους Mystic Prophecy, Nightrage, Arch Enemy και Dream Evil, ενώ συνεργάζεται με την Jackson όπου έχει δική του signature σειρά.

We love / live rock music – heavy metal music. We want to support the greek rock/metal scene – we want to support the rock/metal scene around the world. If you need support, send us info about your band at headbangers.gr@gmail.com

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 574 other subscribers

More Stories
Electric Wizard ζωντανά στην Αθήνα Special guests: Agnes Vein (GR) + Krause (GR) (GR Text)
%d bloggers like this: