Έφυγε ο Tim Calvert…. R.I.P.

Ο πρώην κιθαρίστας των FORBIDDEN και NEVERMORE Tim Calvert πέθανε  το πρωί της 30ης Απριλίου σε ηλικία 52 ετών.

Ο Clavert έπασχε από μια επιθετικής μορφής  Αμυοτροφικής Πλάγιας Σκλήρυνσης (ALS). Η πάθηση αυτή είναι μια προοδευτική νευροεκφυλιστική πάθηση που επηρεάζει τα νευρικά κύτταρα στον εγκέφαλο και στην σπονδυλική στήλη.

Τον θάνατο του Tim ανακοίνωσε η αδελφή του, Vicky Calvert-Hawkins, η οποία  έγραψε σε ένα post στο  Facebook: “Και εγώ και  ο σύζυγός μου Bret νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που ήμασταν σε θέση να φροντίσουμε τον Tim  στο σπίτι για τους τελευταίους πέντε μήνες. Είμαστε τόσο ευχαριστημένοι που είχαμε την ευκαιρία να είμαστε μαζί με τον Tim τους τελευταίους μήνες της ζωης του”.

Ο Calvert συμμετείχε σε τρία άλμπουμ των FORBIDDEN, το “Twisted Into Form” του 1990, το “Distortion” του 1994 και το “Green” του 1997, καθώς και σε ένα LP των NEVERMORE, το “Dreaming Neon Black” του 1999.

Ο πρώην κιθαρίστας των NEVERMORE Jeff Loomis έγραψε: «Αληθινά είναι μια θλιβερή μέρα σήμερα που έμαθα για τον θάνατο του αγαπημένου μου φίλου και συναδέλφου Tim Calvert. Ο Tim δεν ήταν μόνο ένας απίστευτος κιθαρίστας και τραγουδοποιός, αλλά ένας άνθρωπος που ακολούθησε την αγάπη και το πάθος να πετάει,  για να καταφέρει να γίνει κυβερνήτης … Πραγματικά τα επιτεύγματα του ήταν εκπληκτικά. Η ALS είναι μια φρικτή ασθένεια. Αναπαύσου εν ειρήνη Tim».

Related Articles

Latest Posts

GIVE US YOUR EMAIL ADDRESS.
BE FIRST TO KNOW ALL THE NEWS.
WE PROMISE NO SPAM \m/