Οι Candlemass κυκλοφορούν gaming soundtack ως νέο τους EP

Οι Σουηδοί πρωτοπόροι της διαχρονικής βαρύτητας επιστρέφουν επισήμως  με αυτό το EP, βασισμένο στο ομώνυμο gaming soundtrack.

Ο Leif Edling επιστρέφει ως αδιαμφισβήτητος βασιλιάς των Riff με το soundtrack του «House of Doom», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου ως EP με τρία bonus κομμάτια μέσω της Napalm Records. Το νέο Full album της μπάντας θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Εκτός από την απλή έκδοση του EP, θα υπάρχει και ένα 10’’ βινύλιο, με μια αποκλειστική version του τραγουδιού «House Of Doom». Από τις 27 Απριλίου, οι οπαδοί που παίζουν το παιχνίδι θα είναι σε θέση να κερδίσουν  βινύλιο.

Η τελευταία κυκλοφορία των CANDLEMASS, «Death Thy Lover», κυκλοφόρησε το 2016 στα πλαίσια του εορτασμού της 30ής επετείου των CANDLEMASS αυτό στο οποίο ακούσαμε τον τραγουδιστή Mats Levén, ο οποίος εντάχθηκε στο CANDLEMASS το 2012 και αντικατέστησε τον Robert Lowe.

Headbangers Team
Headbangers Teamhttps://www.headbangers.gr/
We love / live rock music - heavy metal music. We want to support the greek rock/metal scene - we want to support the rock/metal scene around the world. If you need support, send us info about your band at [email protected]

Related Articles

Latest Posts

GIVE US YOUR EMAIL ADDRESS.
BE FIRST TO KNOW ALL THE NEWS.
WE PROMISE NO SPAM \m/