Bell Witch – Mirror Reaper

Δεν γελιέστε: Το Mirror Reaper των Bell Witch είναι, στην πραγματικότητα, ένα πολύ δύσκολο άκουσμα. 1.) είναι ένα ενιαίο τραγούδι 83 λεπτών 2.)

το ιδρυτικό μέλος Adrian Guerra πέθανε ενώ το συγκρότημα έκανε το άλμπουμ. Αυτά μαζί με το ίδιο το δίσκο το κάνουν σίγουρα μία μοναδική εμπειρία. Ο Dylan Desmond και ο Jesse Shreibman έχουν κάνει ένα άλμπουμ που έχει περισσότερα κοινά με τους Mark Rothko και Béla Tarr παρά με το heavy metal των Black Sabbath.

Το Mirror Reaper είναι, στον πυρήνα του, ένας διαλογισμός για τη θλίψη. Ακόμη και αν δεν είχε σχεδιαστεί με αυτόν τον τρόπο, ο θάνατος του Guerra εξασφάλισε ότι θα ήταν. Το μπάσο του Ντεσμόντ αφήνει τεράστιους χώρους μεταξύ των σημειώσεών του, τα τύμπανα του Shreibman σχεδόν σιωπηλά. Ο θάνατος δεν είναι ποτέ εύκολος. Ο Ντέσμοντ και ο Shreibman το κατέστησαν εξίσου δύσκολο όσο έπρεπε να είναι. Πραγματικό διαμάντι.

Μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω και να το αγοράσετε

https://bellwitch.bandcamp.com/album/mirror-reaper

Headbangers Team
Headbangers Teamhttps://www.headbangers.gr/
We love / live rock music - heavy metal music. We want to support the greek rock/metal scene - we want to support the rock/metal scene around the world. If you need support, send us info about your band at [email protected]

Related Articles

Latest Posts

GIVE US YOUR EMAIL ADDRESS.
BE FIRST TO KNOW ALL THE NEWS.
WE PROMISE NO SPAM \m/